Imali smo veliku čast da budemo partneri Grada Pančeva na projektu "Uz malu pomoć prijatelja – prevencija ranog napuštanja škole u Pančevu". Projekat je uspešno priveden kraju, sa odličnim rezultatima. Deset pančevačkih škola je opremljeno nameštajem, didaktičkim materijalom i IT opremom. Deca uključena u projekat su imala podršku u savladavanju gradiva, opremljena su školskim priborom, dobila materijalnu pomoć, ali i podršku volontera, vršnjaka i sponzora.

Naša kuća je takođe dobila vrednu donaciju u vidu nameštaja, didaktičkog materijala i IT opreme, koja nam puno znači za rad sa našom decom.

Danas je održana završna konferencija, gde su svi učesnici izrazili svoje zadovoljstvo postignutim, ali i istakli da je važno da se ovaj projekat nastavi i u budućnosti.

Dom "Spomenak" će se uvek rado odazvati svim pozivima, i dati svoj doprinos, svakoj inicijativi koja vodi poboljšanju kvaliteta života dece. zavrkonf

Dokono nedeljno popodne i sunčan dan, iskoristili smo da organizujemo još jedne "Igre bez granica" koje sve volimo da igramo. Sportske discipline su bile raznovrsne, svi su mogli da se oprobaju u nekoj igri. Uz zabavu, smeh, muziku i grickalice, popodne je proletelo za čas.

igre1igre2igre3igre4igre5